Thycotic

Live Webinar: Privileged Access Cloud Security: Insider tips en aanbevolen procedures

Er wordt steeds vaker gekozen voor cloudtoepassingen en -services en dat brengt ook uitdagingen met zich mee. Organisaties van over de hele wereld worstelen met de kennis en kunde over privileged access van externe werknemers, derden en contractanten. Het belang van deze kennis en beveliging is echter wel hoog. Wist u bijvoorbeeld dat 77% van de hacks in cloud een gevolg is van gelekte inloggegevens? Het wordt de hoogste tijd dat uw gebruikers gemakkelijk èn veilig toegang krijgen tot de cloud.

Sluit aan bij de webinar van SecurIT en Thycotic over Privileged Access Cloud Security. Wij leggen onze praktische aanpak uit en geven u handvatten voor het definiëren en implementeren van privileged best practices voor cloud security. 

Krijg de antwoorden op deze belangrijke vragen: 

  1. Wat zijn de kritieke verschillen die voortvloeien uit privileged toegang tot cloudtoepassingen? 
  2. Hoe creëren overprivileged gebruikers een van de grootste risico's in de cloud? 
  3. Wat is de beste manier om een aanpak met de minste bevoegdheden te implementeren die de toegang tot cloud privileged access garandeert? 
  4. Welke geautomatiseerde tools kunnen helpen bij het beheren en beveiligen van privileged access voor cloudtoepassingen? 
  5. Welke materialen of bronnen ontvang ik? 

Wat gaan we behandelen:


Bewezen aanpak voor het implementeren van veilige privileged access voor externe werknemers en derden 

Best practices voor het beveiligen van cloud privileged access 

Belangrijkste uitdagingen met Cloudgebruikers op het gebied van Privileged Access Cloud Security 

Live Webinar: Privileged Access Cloud Security: Insider tips en aanbevolen procedures  

Wat ga je leren?

Wij leggen onze praktische aanpak uit en geven u handvatten voor het definiëren en implementeren van privileged best practices voor cloud security

Our Privacy Policy
Registreer hieronder:
Registreer hier

© Copyright 2020 Thycotic. All Rights Reserved.

Edgar Kramer, SecurIT

Patrick van der Veen werkt als een Enterprise Sales Engineer voor Thycotic in Nederland. 

Patrick heeft meer dan 13 jaar ervaring als pre-sales engineer, een sterke achtergrond in zowel infrastruur als security en is houder van onder andere de CISSP en OSCP certificaties. 

Dinsdag, November 17, 2020: 10.00 uur CET

Patrick van der Veen, Thycotic

Edgar staat voor het bouwen van kwalitatieve relaties en het leveren van toegevoegde waarde bij klanten en collega’s. Hij is ontzettend gedreven om het doel van de klanten te bereiken en weet als geen ander de pijnpunten binnen een organisatie te vinden, en over oplossingen mee te denken. Edgar heeft jarenlange ervaring in software- en service oplossingen dankzij de diverse rollen en vanuit verschillende perspectieven. Hierdoor is hij in staat om op te treden als SecurIT’s trusted advisor.